Wow bust - Тренировки за подобряване на бюста: най-сигурният начин за по-големи бюстове

Тренировките за увеличаване на гърдите са най-добрият и най-естественият метод за получаване на по-големи бюстове. Много жени се стремят да имат този атрактивен външен вид с добре очертана пазва и огромни гърди.

Вие сте се чудили: "Защо момчетата се радват на бюстове?" А, ами поне в Северна Америка това е очевидна реалност. Много по-трудно е да изглеждате привличащи вниманието при липса на разцепване.

Физическите упражнения със сигурност ще премахнат много от заплахите за здравето от различни други подходи за подобряване на бюста. Упражненията ви дават по-бавна прогресия в увеличаването на гърдите от хирургията, както и минимален избор на измерение. Увеличението на размерите е в мускулната маса на гърдите, а не в самия бюст.

Мускулите, които трябва да установите, са пекторалите, които се намират точно под бюстовете, както и пекторалис минор, които са в основата на значимите. Упражненията, които укрепват тези мускули, wow bust, със сигурност допълнително ще подсилят раменете и гърба ви, осигурявайки ви по-функционално тяло в допълнение към много по-здравословно и елегантно.

Следните упражнения за подобряване на бюста са много лесни за изпълнение.

- Пекторална преса. Тази тренировка е насочена към основните мускули на пекторалите. Правейки това упражнение, мускулите ви със сигурност ще се установят, а също и ще уголемят гърдите ви. Грудната преса се осъществява чрез просто повдигане на лакътните стави настрани под прав ъгъл, както и бавно натискане на предмишниците, ръцете и също ръката на ставите една с друга. Когато правите грудната преса, можете да усетите как горната част на тялото ви се стяга. Задръжте в началото за 10 секунди, повторете 10 пъти за един комплект. С техниката дръжте всяко повторение по-дълго, приблизително 20 секунди, както и добавете 1 до 2 още повече колекции от 10.

- Модифицираното бутане. Правете лицеви опори, опирайки се на корема с извити колене нагоре, както и кръстосани глезени. Стегнете корема, както и прогресивно повдигайте тялото си, като коригирате ръцете си. Бавно намалете на собствения си гръб към постелката. Повторете 10 пъти. Размер на 2, още повече колекции от 10, като силата ви се увеличава. Когато правите това упражнение, винаги поддържайте дланите си плоски на земята и главата си към пода, така че със сигурност ще поддържате подравняването на тялото си. С увеличаване на здравината, изправете краката си, извийте пръстите на краката си и се повдигнете, сякаш сте плоча от дървен материал. Поставянето на краката върху увеличен фекалии или стъпало на стълбището със сигурност ще повдигне допълнително проблема на тази тренировка.

Повторете тази тренировка 10 пъти. Ако изпълните това на наклонена или намалена пейка, със сигурност ще увеличите индивидуално горната и долната мускулатура на пекторалиса. Това ще засили оформянето на гърдите ви.

Веднага след като изпълните тези тренировки, може да изпитате болка. И все пак това не е причина да се притеснявате. Когато реагират на съпротивлението, използвано за тях, е нормално мускулната ви маса да боли. Това наистина е индикация, че упражнението работи. Постепенно увеличавайте броя повторения, докато продължавате тренировъчната си програма. Препоръчва се да провеждате подсилващи тренировки с два дни между тренировките, които функционират специфичен мускулен отбор. (Правете ръцете си още първия ден, краката на втория ден, както и аеробиката на 3-ти ден и след това започнете отначало.) Това със сигурност ще позволи на мускулната маса да заздравее, а също така те със сигурност ще се подсилят по-бързо и последователно. Ако всъщност не сте се занимавали с физически упражнения, не забравяйте да се свържете с вашия лекар, преди да започнете каквато и да е подобрена програма за тренировки.

Упражненията за увеличаване на бюста са най-безопасният, както и най-естественият начин за получаване на по-големи бюстове. Физическите упражнения ще премахнат някои от опасностите за здравето на други стратегии за увеличаване на гърдите. Тренировките ви предлагат по-бавна прогресия в увеличаването на гърдите от хирургията, както и ограничен избор на размер. Увеличението на размерите е в мускулната маса на гърдите, а не в самия бюст. Правейки тази тренировка, мускулите ви със сигурност ще установят и разширят гърдите ви.